2018-01-25 09:27:13• hírek • Bede Emőke

Újfent elutasította a bíróság R. Razvan kérelmét

Mint arról a Szatmár.ro is többször beszámolt, az apai hármas gyilkosság gyanúsítottja több alkalommal is kérelmezte a bíróságtól, hogy helyezzék hatósági felügyelet alá, mely voltaképp azt jelenti, hogy szabadlábra helyeznék.

Az indokok tárháza meglehetősen szélesre nyúlik. R. Razvan panaszkodott már a börtönben tapasztalható körülményekre, melyek miatt régi egészségügyi problémái kiújultak. A börtönkoszttal sincs megelégedve, elmondása szerint a nem megfelelő élelmezés miatt lefogyott odabent. Sőt mi több, a cellatársa ellen is kifogása van.
 

Január 18-án újabb kérelmet adott be a gyanúsított: ez alkalommal sem kért egyebet, mint hogy helyezzék hatósági felügyelet alá. Január 22-én pedig meg is született az újabb döntés, a bíróság ismét elutasította a beadványt. Sőt mi több, R. Razvannak az esetben eljáró hivatalból kirendelt ügyvéd díját is fizetnie kell. Csak ez az egy beadvány 100 lejbe került a vádlottnak. A sajtó értesülései szerint a gyanúsított továbbra sem tett beismerő vallomást. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: